Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen Als je data wilt verzamelen over een probleem, moet je ook je verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Waarom weet mijn auto mijn verjaardag? Jouw muiskliks kunnen jouw hypotheek of zorgpremie bepalen. Je hebt wél wat te verbergen

DATA for Dummies

Wat verstaan we onder big data? Wat is de impact ervan op onze samenleving? En welke rol hebben wij daar zelf in? 

Schuif aan bij de lezingen van Tsjalling Swierstra, hoogleraar Techniekfilosofie, en leer van alles over data en de slimme stad. Geen stoffig college, maar een leuke uitleg met veel ruimte voor gesprek!

Donderdag 24 november 2016 – 19.30 uur (inloop 19.00 uur)
De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22
gratis, aanmelden via deze link
taal: Nederlands

NB: de middaglezing is vervallen

baslab_mg_0034-1

Tjalling Swierstra (CC Het Nieuwe Instituut / Bas Berends)

 

datavoordummies_pixels

 

 

TAGS college Data Dummies Swierstra

DELEN op